Revisió visual

Exàmens visuals exhaustius

Una bona salut visual és essencial per gaudir d’una bona qualitat de vida. A la nostra òptica, ens prenem molt seriosament la cura de la teva visió. Amb les nostres revisions visuals de qualitat, realitzades per professionals experts en l’àmbit de l’òptica, en constant actualització, garantim una atenció complerta i precisa per a les teves necessitats visuals. Independentment de l’edat, usuari o no d’ulleres o lents de contacte, una revisió visual regular és imprescindible per detectar i prevenir problemes oculars en les primeres etapes. Posa´t en les nostres mans per cuidar de la teva visió de manera professional i dedicada.

A la nostra òptica, utilitzem tecnologia avançada per a realitzar diagnòstics visuals precisos.

  • Atenció visual primària
  • Optometria General
  • Optometria Infantil
  • Retinografia
  • Tonometria i control del Glaucoma
  • Adaptació Lents de contacte

Proves per avaluar la percepció

Avaluem la percepció de colors, la sensibilitat al contrast i la pressió intraocular. Això ajuda a detectar problemes oculars com el glaucoma.

Finalment, es realitza una revisió completa de l’ull per detectar altres malalties oculars com la cataracta o altres problemes oculars.

Una anàlisi completa de la salut ocular que ajuda a detectar problemes oculars i a avaluar la visió per garantir la salut ocular a llarg termini.

Examen visual exhaustiu de tonometria

Aquesta prova mesura la pressió intraocular, és a dir, la pressió que exerceix el fluid que es troba dins de l’ull.

La tonometria es pot realitzar amb diversos mètodes, però el més comú és el mètode de l’aplanació. Aquest mètode consisteix a aplicar una petita quantitat de líquid anestèsic a l’ull per reduir la molèstia. A continuació, es col·loca un petit instrument que mesura la pressió intraocular sobre la superfície de l’ull.

Una bona visió és la clau de l’èxit. Fes-te una revisió ocular completa.