Serveis òptics

Qualitat i excel·lència

Benvinguts a Òptica Indalo, on la qualitat i l’excel·lència al servei són la nostra prioritat. Comptem amb el darrer equipament per oferir-te el millor diagnòstic i cura de la vista. Els nostres especialistes torbaran la millor solució pels teus problemes visuals, ja sigui amb ulleres o lents de contacte.

A Òptica Indalo oferim una àmplia gamma de serveis per satisfer totes les teves necessitats visuals. Realitzem exàmens visuals exhaustius i personalitzats, adaptant-nos a cada cas per oferir-te la millor solució.

Comptem amb un ampli catàleg de lents i muntures, per poder escollir les que millor s’adaptin al teu estil i personalitat. També disposem de serveis de reparació i manteniment de les ulleres, perquè sempre estiguin en perfecte estat. I si necessites ulleres especials per a esports, EPI o treballs específics, també et podem ajudar! A Òptica Indalo estem compromesos amb la teva salut visual i benestar, visita’ns i deixa’ns cuidar dels teus ulls.

Exàmens visuals exhaustius

Els exàmens visuals exhaustius i personalitzats a Òptica Indalo consisteixen en una avaluació completa de l’estat visual dels pacients, per tal de detectar possibles problemes i oferir solucions personalitzades. Durant l’examen, l’especialista en optometria fa diverses proves per avaluar l’agudesa visual, la refracció, la visió binocular, la salut ocular, tonometria, entre d’altres.

Lents i muntures

Treballem amb les millors marques d’ulleres del sector òptic, trobaràs els darrers models d’ulleres de sol i graduat, i anar a la última tendència. Vine a visitar-nos i descobreix com podem millorar la teva visió i estil.

A Òptica Indalo estem compromesos amb la teva salut visual i benestar, visita’ns i deixa’ns cuidar dels teus ulls.