Serveis òptics

Qualitat i excel·lència

Benvinguts a Òptica Indalo, on la qualitat i l’excel·lència al servei són la nostra prioritat. Comptem amb el darrer equipament per oferir-te el millor diagnòstic i cura de la vista. Els nostres especialistes torbaran la millor solució pels teus problemes visuals, ja sigui amb ulleres o lents de contacte.

A Òptica Indalo oferim una àmplia gamma de serveis per satisfer totes les teves necessitats visuals. Realitzem exàmens visuals exhaustius i personalitzats, adaptant-nos a cada cas per oferir-te la millor solució.

Comptem amb un ampli catàleg de lents i muntures, per poder escollir les que millor s’adaptin al teu estil i personalitat. També disposem de serveis de reparació i manteniment de les ulleres, perquè sempre estiguin en perfecte estat. I si necessites ulleres especials per a esports, EPI o treballs específics, també et podem ajudar! A Òptica Indalo estem compromesos amb la teva salut visual i benestar, visita’ns i deixa’ns cuidar dels teus ulls.

 • Atenció visual primària
 • Optometria General
 • Optometria Infantil
 • Retinografia
 • Tonometria i control del Glaucoma
 • Adaptació Lents de contacte

Exàmens visuals exhaustius

Els exàmens visuals exhaustius i personalitzats a Òptica Indalo consisteixen en una avaluació completa de l’estat visual dels pacients, per tal de detectar possibles problemes i oferir solucions personalitzades. Durant l’examen, l’especialista en optometria fa diverses proves per avaluar l’agudesa visual, la refracció, la visió binocular, la salut ocular, tonometria, entre d’altres.

Lents i muntures

Treballem amb les millors marques d’ulleres del sector òptic, trobaràs els darrers models d’ulleres de sol i graduat, i anar a la última tendència. Vine a visitar-nos i descobreix com podem millorar la teva visió i estil.

Adaptació de lents de contacte

Som conscients de la importància en l’adaptació a l’ús de lents de contacte i per això fem un acompanyament professional per assegurar la comoditat i benestar dels nostres clients. Com a especialistes en el camp de la visió, ens enorgulleix oferir un servei excepcional per a aquells que prefereixen prescindir de les ulleres. Els nostres professionals altament qualificats estan aquí per assessorar-te i proporcionar-te una experiència personalitzada per aconseguir les lents de contacte perfectes per a tu i el teu estil de vida.

A Òptica Indalo, entenem que cada persona té necessitats visuals úniques. És per això que posem a la teva disposició els nostres experts, que t’ajudaran a seleccionar les lents de contacte més adequades per la millora de la teva visió. Ja sigui que necessitis lents de contacte per a la miopia, hipermetropia, astigmatisme o presbícia, estem preparats per oferir-te solucions personalitzades que et permetin viure la teva vida amb claredat visual.

Lents de contacte

A diferència de les ulleres, les lents de contacte es col·loquen directament a la superfície de l’ull per corregir problemes de visió com la miopia, l’hipermetropia o l’astigmatisme.

Les lents de contacte poden ser una opció pràctica per a les persones que practiquen esport o per a aquells que simplement prefereixen no portar ulleres. També hi ha lents de contacte especials per a persones amb ulls secs o amb altres problemes oculars.

Exàmens visuals exhaustius

Una bona salut visual és essencial per gaudir d’una bona qualitat de vida. A la nostra òptica, ens prenem molt seriosament la cura de la teva visió. Amb les nostres revisions visuals de qualitat, realitzades per professionals experts en l’àmbit de l’òptica, en constant actualització, garantim una atenció complerta i precisa per a les teves necessitats visuals. Independentment de l’edat, usuari o no d’ulleres o lents de contacte, una revisió visual regular és imprescindible per detectar i prevenir problemes oculars en les primeres etapes. Posa´t en les nostres mans per cuidar de la teva visió de manera professional i dedicada.

A la nostra òptica, utilitzem tecnologia avançada per a realitzar diagnòstics visuals precisos.

 • Atenció visual primària
 • Optometria General
 • Optometria Infantil
 • Retinografia
 • Tonometria i control del Glaucoma
 • Adaptació Lents de contacte

Proves per avaluar la percepció

Avaluem la percepció de colors, la sensibilitat al contrast i la pressió intraocular. Això ajuda a detectar problemes oculars com el glaucoma.

Finalment, es realitza una revisió completa de l’ull per detectar altres malalties oculars com la cataracta o altres problemes oculars.

Una anàlisi completa de la salut ocular que ajuda a detectar problemes oculars i a avaluar la visió per garantir la salut ocular a llarg termini.

Examen visual exhaustiu de tonometria

Aquesta prova mesura la pressió intraocular, és a dir, la pressió que exerceix el fluid que es troba dins de l’ull.

La tonometria es pot realitzar amb diversos mètodes, però el més comú és el mètode de l’aplanació. Aquest mètode consisteix a aplicar una petita quantitat de líquid anestèsic a l’ull per reduir la molèstia. A continuació, es col·loca un petit instrument que mesura la pressió intraocular sobre la superfície de l’ull.

Una bona visió és la clau de l’èxit. Fes-te una revisió ocular completa.